عنوان محصول ترجمه مقاله گسيختگي برشي تيرورق هاي فولادي
متن همراه با لينك خريد محصول ترجمه مقاله گسيختگي برشي تيرورق هاي فولادي
عنوان انگليسي مقاله: Shear failure characteristics of steel plate girders
عنوان فارسي مقاله: مشخصات گسيختگي برشي تيرورق هاي فولادي
دسته: عمران
فرمت فايل ترجمه شده: word (قابل ويرايش)
تعداد صفحات فايل ترجمه شده: 18
لينك دريافت رايگان نسخه انگليسي مقاله: دانلود
ترجمه ي سليس و روان مقاله آماده ي خريد مي باشد.
_______________________________________
چكيده ترجمه:
تعدادي تيرورق با مقياس واقعي به منظور تعيين مشخصات مكانيزم گسيختگي برشي تيرورق ها، مدلسازي شده و مورد تحليل قرار گرفتند. هدف از اين مطالعه عددي غيرخطي به روش اجزاي محدود و با فرض تغييرشكلهاي بزرگ الاستوپلاستيك، مشخص نمودن آن است كه مفاصل پلاستيك ظاهر شده در آزمايش هاي تجربي چگونه، كي و كجا شكل مي گيرند. مشاهده شده كه مفصل هاي پلاستيك ناشي از برش تنها در چشمه هاي انتهايي شكل مي گيرند. اين مفاصل به دليل تغييرشكل هاي برشي نزديك تكيه گاه ها و نه به علت تنش هاي خمشي حاصل از نواحي كششي شكل مي گيرند. همچنين مقايسه اي ميان ظرفيت نهايي تيرورق هاي مختلف و آيين نامه ها و نظريه هاي مختلف ارائه شده است. در پايان، نشان داده شده است كه مدلسازي چشمه هاي برشي ساده، به شكل ورق هاي جدا از هم، مكانيزم گسيختگي صفحات جان را به طور صحيح نشان نمي دهند.
1. مقدمه
تيرورق ها به منظور تحمل بارهاي سنگين در طول دهانه هاي طويلي مانند طبقات ساختماني، پل ها و جرثقيل ها طراحي مي گردند؛ يعني در مواردي كه مقاطع نورد شده استاندارد يا تيرهاي تقويت شده با ورق جوابگو نيستند.
به طور كلي تيرورق ها به وسيله جوش دادن دو بال، يك جان و تعدادي سخت كننده عرضي به هم ايجاد مي شوند. بال ها لنگر اعمالي و ورقهاي جان برش را تحمل مي كنند. در اغلب موارد عملي، نيروي برشي اعمالي به بال، نسبتا كمتر از نيروهاي قائم آن است. بنابراين براي رسيدن به نسبتهاي بالاتر مقاومت به وزن از تيرهاي عميق استفاده مي شود. اين امر مستلزم جان عميقي است كه وزنش به خاطر ضخامت كم حداقل شده باشد. اشكال مختلف ناپايداري ها، مانند كمانش برشي ورق هاي جان، كمانش پيچشي-جانبي تيرها، كمانش فشاري جان ها، كمانش جان ناشي از بال و كمانش موضعي و خميدگي جان در روش هاي طراحي در نظر گرفته مي شوند.
معمولا ورق هاي جان به دليل لاغري در مراحل اوليه بارگذاري دچار كمانش مي شوند. بنابراين، يك جنبه مهم در طراحي تيرورق ها كمانش برشي و گسيختگي اجزاي جان است. جان ها معمولا توسط سخت كننده هاي عرضي و در برخي موارد طولي تقويت مي شوند تا مقاومت كمانشي بيشتري پيدا كنند. روش طراحي مناسب براي جان عبارتست از يافتن تركيبي بهينه از ضخامت ورق و فاصله سخت كننده كه از نظر اقتصادي روي هزينه هاي ساخت و مصالح اثر مي گذارد. روش طراحي جان هاي تيرورق معمولا به دو دسته تقسيم مي شود:
1- طراحي تنش مجاز بر اساس شرط محدود كننده كمانش الاستيك
2- طراحي مقاومتي بر اساس مقاومت نهايي پس كمانشي در روش طراحي حالت حدي.
جهت دانلود محصول اينجا كليك نماييد
چهارشنبه ۰۸ مهر ۹۴ | ۱۰:۱۲ ۲۹۶ بازديد
تا كنون نظري ثبت نشده است