ترجمه مقاله نگرشي نو به سنگ نگاره هاي تخت جمشيد

دانلود مقاله هاي ترجمه شده، پايان نامه و پروژه هاي دانشگاهي و...

ترجمه مقاله نگرشي نو به سنگ نگاره هاي تخت جمشيد

۵۳۱ بازديد

ترجمه مقاله نگرشي نو به سنگ نگاره هاي تخت جمشيد

عنوان محصول        ترجمه مقاله نگرشي نو به سنگ نگاره هاي تخت جمشيد
متن همراه با لينك خريد محصول    ترجمه مقاله نگرشي نو به سنگ نگاره هاي تخت جمشيد   
عنوان انگليسي مقاله: A New Approach to Stone-reliefs of Persepolis
عنوان فارسي مقاله: نگرشي نو به سنگ نگاره هاي تخت جمشيد.
دسته: باستان شناسي
فرمت فايل ترجمه شده: WORD (قابل ويرايش)
تعداد صفحات فايل ترجمه شده: 20
جهت دانلود رايگان نسخه انگليسي اين مقاله اينجا كليك نماييد
ترجمه ي سليس و روان مقاله آماده ي خريد مي باشد.
_______________________________________
چكيده ترجمه:
در سرزمين ايران و شمال خاوري خليج فارس منطقه‌اي است كه امروزه فارس و در قديم پارسه خوانده مي‌شده، در اين منطقه‌ي كوهستاني كوهي با نام قديمي مهر و نام امروزي رحمت وجود دارد كه در دامنه‌ي آن ويرانه‌ كاخي به جا مانده كه پشينه‌ي آن به 2500 سال پيش مي‌رسد. اين كاخ در زمان سلسله‌ي هخامنشيان ساخته شده است كه از سال 330 تا 550 پيش از ميلاد بر ايران فرمانروايي مي‌كردند. با وجود پژوهشهاي بسيار در بارۀ مذهب شاهان اين سلسله، ايران‌شناسان هنوز به هيچ نظر قطعي در اين مورد نرسيده‌اند، يا اگر رسيده‌اند بر اساس شواهد و تعابيري است كه هنوز قابل بحث است. در اين مقاله بر اساس سنگ‌ نوشته‌ها و سنگ ‌نگاره‌هاي اين بنا نشان داده مي‌شود كه شاهان اين سلسله بي‌ترديد پيرو دين زردشت بوده‌اند كه 6 يا 7 سده پس از ميلاد اولين مذهب رسمي جهان را ايجاد كرده و تمامي نمادهايي كه در اين كاخ بي‌همتا به كار رفته ايراني است و به اشتباه، به باورهاي مردمان و تمدنهاي ديگر نسبت داده شده است.
كليد واژه‌:
تخت جمشيد ،هخامنشيان، هفت امشاسپند ، باورهاي ديني زرتشتيان ، زرتشت ، نيلوفر آبي يا گل تالاب‌ها (لوتوس)، زنبق ، بَرسَم ، نسترن.
1. مقدمه
كشور ايران فلاتي از خاورميانه است كه در منطقه ي معتدل شمالي و بين عرض هاي 20 تا 40 درجه ي شمالي و طولهاي 44 تا 64 شرقي قرار گرفته است. اين كشور محدود است از شمال به تركمنستان، درياي خزر ، آذربايجان و ارمنستان، از جنوب به خليج فارس و درياي عمان، از خاور به پاكستان، افغانستان، از باختر به عراق و تركيه.
نام ايران در نهايت، كوتاه شده‌ي "ايريانوخشَترَ" (Irianokhashatra) است، بدين معني كه آرياييان كه از قبيله‌هاي بزرگي تشكيل يافته بودند، نام سرزمين خود را " ايريو دَئينكهونام" (Irioda’eenk-honam) يعني زيستگاه آرياييان گذاشته بودند و وقتي كه داراي دولت و پادشاهي شدند ميهن‌شان را "ايريانوخشَترَ" يعني پادشاهي ايرانيان خواندند.

جهت دانلود محصول اينجا كليك نماييد

تا كنون نظري ثبت نشده است
ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در مونوبلاگ ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.