ترجمه مقاله ارتباط بين وزن نوزاد و ميزان مرگ و مير كودكان

دانلود مقاله هاي ترجمه شده، پايان نامه و پروژه هاي دانشگاهي و...

ترجمه مقاله ارتباط بين وزن نوزاد و ميزان مرگ و مير كودكان

۳۹۸ بازديد

ترجمه مقاله ارتباط بين وزن نوزاد و ميزان مرگ و مير كودكان

عنوان محصول        ترجمه مقاله ارتباط بين وزن نوزاد و ميزان مرگ و مير كودكان
متن همراه با لينك خريد محصول    ترجمه مقاله ارتباط بين وزن نوزاد و ميزان مرگ و مير كودكان   
عنوان انگليسي مقاله: Random sampling and study population with regard the relationship between birth weight and infant mortality
عنوان فارسي مقاله: نمونه برداري تصادفي و جمعيت مورد مطالعه در زمينه ارتباط بين وزن نوزاد بعد از تولد و ميزان مرگ و مير كودكان.
دسته: آمار
فرمت فايل ترجمه شده: WORD (قابل ويرايش)
تعداد صفحات فايل ترجمه شده: 16
جهت دانلود رايگان نسخه انگليسي اين مقاله اينجا كليك نماييد
ترجمه ي سليس و روان مقاله آماده ي خريد مي باشد.
_______________________________________
چكيده ترجمه:
ما تقريبا هميشه با نمونه ها با توجه به اطلاعات محدود و مختلف سروكار داريم. با در نظر گرفتن نمونه هاي تصادفي تولد، چگونه مي توانيم به بررسي رابطه بين وزن نوزاد متولد شده و مرگ و مير كودكان پردازيم؟ چه نوع صحتي را مي توانيم پيش بيني كنيم و چگونه اين موارد بستگي به اندازه نمونه دارد؟ آيا مهم مي باشد كه چگونه انتخابي را در مورد نمونه برداري ميزان تولدها انجام دهيم؟ ما مي بايست با موضوعات زير روبرو شويم. روش هاي مد نظر قرار دادن اين پرسش ها بستگي به اين دارد كه چگونه مي توانيم نمونه برداري تصادفي را از جمعيت انجام دهيم؟ در اين فصل، ما شكل هاي ساده نمونه برداري تصادفي و تاثير گسترده ان ها را بر روي پاسخ هاي داده شده به اين پرسش ها مد نظر قرار مي دهيم. در ادامه، اهميت آماري ارتباط نمونه هاي مشاهده شده و برآورد اندازه گيري هاي مختلفي از اين ارتباط را مد نظر قرار مي دهيم.
مقدمه:
قبل از مورد بحث قرار دادن طرح بررسي، به توضيح موئلفه هاي تودرتو جمعيت مورد نظر مي پردازيم. جمعيت هدف به جمعيتي اشاره مي كند كه تمايل داريم براورد و استنباط مان را با توجه به رابطه بين بيماري و ابتلا به آن انجام دهيم. گاهي اوقات بسيار مشكل مي باشد تا نمونه برداري مستقيمي را از جمعيت هدف انجام دهيم؛ در چنين مواردي، زيرمجموعه مناسبي از جمعيت وجود داشته كه تحت آن چارچوب هاي نمونه برداري مناسبي در دسترس مي باشد. ما اين زيرمجموعه را، جمعيت مورد مطالعه مي ناميم، و اين جمعيتي است كه ما قادر به نمونه برداري از آن مي باشيم. در نهايت نمونه، شامل افراد نمونه برداري شده حقيقي از جمعيت مورد مطالعه بوده كه از آن ها ما داده هايي را در مورد بيماري، ابتلا و فاكتورهاي ديگر بدست مي آوريم. شكل 5.1 طرح كلي از اين سه گروه را نشان مي دهد. توجه داشته باشيد كه اين شكل به عنوان نمايشگر مقياس نمي باشد. معمولا جمعيت مورد مطالعه به عنوان بخش بسيار بزرگي از جمعيت هدف نبوده، در حالي كه نمونه در ارتباط با جمعيت هدف و مورد بررسي بسيار كوچك مي باشد. براي نمونه، در بسياري از مطالعات ، مصاحبه تلفني براي جمع اوري اطلاعات بر روي موضوع مورد بررسي مورد استفاده قرار مي گيرد. در اين بررسي، جمعيت مورد مطالعه شامل افرادي در خانواده ها مي باشند كه داراي تلفن در محل اقامت خود مي باشند.

جهت دانلود محصول اينجا كليك نماييد

تا كنون نظري ثبت نشده است
ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در مونوبلاگ ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.