پروژه بررسي فناوري اطلاعات در برنامه هاي آموزشي

دانلود مقاله هاي ترجمه شده، پايان نامه و پروژه هاي دانشگاهي و...

پروژه بررسي فناوري اطلاعات در برنامه هاي آموزشي

۳۴۳ بازديد

پروژه بررسي فناوري اطلاعات در برنامه هاي آموزشي

عنوان محصول        پروژه بررسي فناوري اطلاعات در برنامه هاي آموزشي
متن همراه با لينك خريد محصول    پروژه بررسي فناوري اطلاعات در برنامه هاي آموزشي   
پايان نامه جهت اخذ درجه كارشناسي
عنوان كامل: پروژه بررسي فناوري اطلاعات در برنامه هاي آموزشي و بررسي روش هاي مؤثر كاربرد رايانه درايجاد و رشد خلاقيت
دسته:فناوري اطلاعات و كامپيوتر
فرمت فايل: WORD (قابل ويرايش)
تعداد صفحات پروژه: 101
فهرست مطالب: جهت مشاهده فهرست مطالب اين پروژه اينجا كليك نماييد
______________________________________________________
بخشي از مقدمه:
   مهمترين علت عدم استفاده از رايانه و اينترنت در نظام آموزشي چيست ؟
فرضيه هاي تحقيق :
 ١. عدم آگاهي معلمين و دانش آموزان از كارآيي آموزشي رايانه و نحوه استفاده از آن
 ٢.  عدم توجه كافي نظام آموزش و پرورش به اين امر
 ٣. ترس از جايگزيني رايانه به جاي معلمين و كمرنگ شدن نقش آنها
  ٤. عدم توانايي پرداخت هزينه هاي مربوط به آن   
روش تحقيق :
  بخشي از تحقيق به روش كتابخانه اي و بخش ديگر آن به روش پيمايشي انجام شده است .
هدف تحقيق :
بررسي محدوديت هاي كاربرد صحيح رايانه و ارائه راهكارهاي مناسب
ضرورت و اهميت تحقيق :
ضرورت توسعه فن آوري اطلاعات و استفاده از اينترنت در آموزش و پرورش
رايانه ماشيني است كه سرآمد فناوري عصر حاضر به شمار مي آيد . با توجه به پيچيدگي جهان امروز لازم است ما نيز فناوري خود را با پيشرفت هاي موجود هماهنگ كرده و آن را با نيازهاي جامعه متناسب سازيم .
نوكردن نخست بايد از جايي آغاز شود كه به آموزش دانش ها و مهارت ها ي جديد و يادگيري عميق تر و سريعتر مي انجامد . پيشرفت سريع دانش بشري در قرن حاضر ، متنوع شدن نيازها ، تحولات سريع فن آوري به ويژه در زمينه ارتباطات ، تغييرات عمده اي را بر جهان گذاشته و خواهد گذاشت .
استفاده از رايانه در انجام امور مختلف يك سازمان ، ايجاد دولت الكترونيكي ، تجارت الكترونيكي ، ايجاد دانشگاه ها و مدارس مجازي همگي محصول گسترش اينترنت و به طوركلي فناوري اطلاعات    است. امروزه اصطلاح فناوري اطلاعات به طور وسيعي در سطح جهان منتشر شده است كه آن را علم و مهارت درباره همه جنبه هاي به كارگيري رايانه ، ذخيره سازي داده ها و ارتباطات تعريف كرده اند .  فناوري اطلاعات را مي توان بخش فني نظام اطلاعاتي دانست كه شامل سخت افزار ، نرم افزار ،  پايگاه هاي اطلاعاتي و شبكه هاي ارتباطي است .
شايد اينترنت بزرگترين عامل تغيير فناوري ، تغيير شكل بازرگاني ، رسانه ها ، سرگرمي ها و جامعه از راه هاي حيرت انگيز در طول تاريخ باشد اما تمامي اين قدرت در حال حاضر بستگي به دگرگوني درآموزش و پرورش دارد . اينترنت امكان تحقق اين هدف را كه بتوانيم شرايط مناسب يادگيري را براي همه افراد كشور اعم از كودك ، نوجوان و  بزرگسال ،  زن و مرد فراهم سازيم به ما مي دهد .
واقعيت اين است كه ميليون ها نفر در جهان هنوز نمي توانند به اينترنت دسترسي داشته باشند و  نمي دانند كه چگونه شبكه جهاني دانش را در اختيار گيرند . آنان نمي دانند كه چگونه اطلاعات مورد نياز خود را به دست آورند ، چگونه از آن استفاده كنند ، چگونه آن را مبادله كنند و چگونه اين اطلاعات را براي خود محفوظ نگهدارند . اين افراد هم اكنون هم در معرض خطر هستند و براي رفع اين مشكل آموزشي بايد تدابيري اتخاذ شده و      اقدام هايي انجام شود .
به كارگيري فناوري اطلاعات و اينترنت و استفاده از امكانات رسانه هاي صوتي ، تصويري و گرافيكي آن  شرايط مناسبي را براي يادگيري و درك و فهم بيشتر تدريس معلمان فراهم مي سازد . در واقع اينترنت راه هاي متنوعي را پيش روي فراگيران و معلمان مي گذارد تا با تنوع بيشتري ياد گيرند و ياد دهند . استفاده از اينترنت باعث مشاركت و فعاليت افراد مي شود نه انفعال آنها و امكان تعامل و ارتباط فراگيران را ميسر مي سازد .
ارتقاء كيفيت آموزش از طريق شبكه و اينترنت يكي از انتظاراتي است كه از فناوري اطلاعات مي رود . يك سؤال مهم اين است كه آيا يادگيري از طريق رايانه و اينترنت به اندازه ساير شيوه هاي يادگيري اثر بخش است؟
نتايج تحقيقات اخير در مورد اثر بخشي يادگيري از راه دور حاكي از آن است كه اين شيوه مي تواند در يادگيري اثربخش باشد به شرط اين كه بر كيفيت آن نظارت شود.
يكي ديگر از كاركردهاي اينترنت شناخت فرهنگ ملل ، شناخت تفاوت ها و تشابهات فرهنگي و دلايل اين تفاوت ها و تشابهات است .
افزايش انگيزه يادگيرندگان ، فعال كردن يادگيرندگان از طريق درگير كردن آنها با محتواي برنامه درسي و نيز كاهش هزينه هاي آموزشي در درازمدت از ديگر اثرات استفاده از فناوري اطلاعات در نظام آموزشي است .

جهت دانلود محصول اينجا كليك نماييد

تا كنون نظري ثبت نشده است
ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در مونوبلاگ ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.