عنوان محصول پروژه بررسي ذخيره كننده هاي اطلاعات ديجيتالي و انواع حافظه ها
متن همراه با لينك خريد محصول پروژه بررسي ذخيره كننده هاي اطلاعات ديجيتالي و انواع حافظه ها
پايان نامه جهت اخذ درجه كارشناسي
عنوان كامل: نحوه عملكرد ادوات ذخيره كننده اطلاعات ديجيتالي
دسته: فناوري اطلاعات و كامپيوتر
فرمت فايل: WORD (قابل ويرايش)
تعداد صفحات پروژه: 139
فهرست مطالب: جهت مشاهده فهرست مطالب اين پروژه اينجا كليك نماييد
______________________________________________________
بخشي از مقدمه:
در اين پروژه به بررسي انواع حافظهها ، چگونگي عملكرد ديسكها و نيز نحوه ي ضبط اطلاعات بر روي آنها و به طور كل ضبط روي مواد مغناطيسي ميپردازيم.
هنگامي كه اطلاعات بر روي يك به اصطلاح واسطه ذخيره يا ضبط ميگردند (در اشكال متفاوت ضبط مغناطيسي) ، در مييابيم همواره چه در زمان گذشته و چه در زمان حال اين فن آوري بوده است كه بر صنعت تسلط داشته است. ذرات مغناطيسي با لايههاي نازك داراي كورسيوتيه چند صد. ... هستند و به آساني قادر به حفظ يك الگوي مغناطيسي از اطلاعات ثبت شده ( در چگالي دهها هزار بيتي ) براي صدها سال بوده و با اين حال هنگامي كه مطلوب باشد، الگو با نوشتن اطلاعات جديد بر روي قديم به سادگي قابل تغيير ميباشد.
از آنجايي كه فرآيند ضبط مستلزم يك تغيير در جهت استپينهاي الكترون است ، فرآيند به طور نا محدود معكوس پذير است و اطلاعات جديد ممكن است فوراً بدون هيچ فرآيندي توسعه لازم را داشته باشد. اين مقاله با توسعه خواص مغناطيسي مواد ضبط ميپردازد كه از 1975 رخ داده اند.
قديمي ترين مواد ضبط مغناطيسي عبارت بودند از سيمهاي فولاد زنگ نزن 12% نيكل و 12% كروم ، كه طوري آبكاري آنيلينگ شده بودند كه ذرات تك حوزه از فاز مزيتي در يك شبكه آستنيت رسوب ميكردند. پسماند زدايي تا Oe300-200 به اين طريق به آساني به دست ميآيد.
جهت دانلود محصول اينجا كليك نماييد
پنجشنبه ۰۷ خرداد ۹۴ | ۰۰:۴۲ ۴۳۵ بازديد
تا كنون نظري ثبت نشده است