عنوان محصول ترجمه مقاله رابطه سرعت برشي- درجه حرارت و ويسكوزيته در قسمت كم عمق زمين
متن همراه با لينك خريد محصول ترجمه مقاله رابطه سرعت برشي- درجه حرارت و ويسكوزيته در قسمت كم عمق زمين
عنوان انگليسي مقاله: The Relationship Between Shear Wave Velocity,temperature,attenuation and viscosity in the shallow part the mantle
عنوان فارسي مقاله: رابطه سرعت برشي,درجه حرارت ،روابط كاهندگي و ويسكوزيته در قسمت كم عمق از گوشته
دسته: عمران - زمين شناسي
فرمت فايل ترجمه شده: WORD (قابل ويرايش)
تعداد صفحات فايل ترجمه شده: 30
جهت دانلود رايگان نسخه انگليسي اين مقاله اينجا كليك نماييد
ترجمه ي سليس و روان مقاله آماده ي خريد مي باشد.
_______________________________________
چكيده ترجمه:
توموگرافي امواج سطحي با استفاده از اساس سرعت امواج مابين 4-1 دوره بوده وبين 160-50 مي باشد.. پروتكل ما 250 كيلومتر ورزولوشن عمودي از50 كيلومتر به عمق 300كيلومتر در گوشته است. مدل جديد ما . PM-V2-2012 بوده و مقدار 106 *3 لرزه ثبت شده است كه موافق با پروتكل مدل قبلي است اين است كه با نخمين دما از مدل هاي ورقه اقيانوسي و با فشار و برآورد درجه حرارت از تركيب مواد معدني گارنت پريدوتيت مقدار SV(P,T) براساس مشاهدات ژئو فيزيكي محاسبه شد . اينها در مرحله بعد مورد استفاده به منظور برآورد مدل برشي و مشتقات آن با توجه به دماو فشار مورد استفاده قرار خواهد گرفت كه بايد با آزمايشهاي آزمايشگاهي به يك توافق منطقي برسد. در درجه حرارت بالا يك آرامش رخ مي دهد. كه باعث موج برشي وبه فركانس بستگي دارد. اين رفتار عامل يك ويسكوزيته براي بدست آوردن زمان آرامش ماكسول است كه اين رفتار آرام از يك بعد فركانسي شرح داده شده است كه بستگي به انرژي فعال سازيE و مقدار حجم V دارد و مقادير آنها از مدل ها ژئوفيزيكي در آزمايشهاي آزمايشگاهي در درجه خحرارت بالا توافق دارد. در نتيجه اين مدل براي تعيي ضخامت لايه ليتوسفر در موج برشي ايجاد شده از تغييرات سرعتي استفاده مي شود. اين پروتكل دو عامل را با توجه به مدل هاي قبلي بهبود داده است وبه وضوح حل ليتوسفر ضخيم را در زير كمربند دروني فعال كه در حال حاضر كوتاه است را نشان مي دهد. همين عبارت اجازه مي دهد كه مقدار روابط كاهندگي موج برشي و ويسكوزيته آن برآورد شود.
كليدواژه ها: توموگرافي امواج سطحي ،درجه حرارت گوشته،ضخامت لايه ليتوسفر،روابط كاهندگي موج برشي و ويسكوزيته گوشته.
1-مقدمه:
ارتباط سرعت موج برشي در مقابل افزايش كاهندگي كاهش كي يابد و كاهش ويسكوزيته در گوشته فوقاني زمين تقريبا در 90 سال گذشته شناخته شده است.(گوتنبرگ 1950.ص76) اين اثرات در آستونسفر بيشتر آشكار مي باشد كه در آن درجه حرارت گوشته به درجه حرارت ذوب مي رسد. شكل 1-A يك حالت ثابت ژئوترم را نشان مي دهد. لايه ي نزديك به سطح كه در آن گرما از طريق هدايت منتقل مي شود به عنوان يك لايه مرزي مكانيكي شناخته شده است(MBL) اين است كه توسط يك فاصله در لايه مرزي حرارتي (TBL) بخشي از حرارت به صورت هم رفتي از گوشته فوقاني منتقل مي شود. در اعماق بيشتر گراديان دما در ايزونتروپيك همرفتي است. بدون ناپيوستگي در عردو درجه حرارت شيب مي تواند در هر نقطه رخ دهد.
جهت دانلود محصول اينجا كليك نماييد
پنجشنبه ۱۷ اردیبهشت ۹۴ | ۱۳:۰۰ ۴۴۹ بازديد
تا كنون نظري ثبت نشده است