عنوان محصول ترجمه مقاله بهينه سازي پارامترهاي فراوري شكلات در اسياب توپي
متن همراه با لينك خريد محصول ترجمه مقاله بهينه سازي پارامترهاي فراوري شكلات در اسياب توپي
عنوان انگليسي مقاله: Optimization of processing parameters of a ball mill refiner for chocolate
عنوان فارسي مقاله: بهينه سازي پارامترهاي فراوري شكلات در اسياب گلوله اي
دسته: صنايع غذايي
فرمت فايل ترجمه شده: WORD (قابل ويرايش)
تعداد صفحات فايل ترجمه شده: 17
جهت دانلود رايگان نسخه انگليسي اين مقاله اينجا كليك نماييد
ترجمه ي سليس و روان مقاله آماده ي خريد مي باشد.
_______________________________________
چكيده ترجمه:
هدف از اين كار بهينه سازي آسياب براسا فرايند فراوري و تصفيه شكلات از نظر زمان فراوري و مصرف انرژي است.آزمايش پس از طرح ريزي مركب مركزي(CCD) برنامه ريزي شده و با توجه به زمان فراوري(RT) و سرعت شفت همزن(as) به عنوان عوامل در نظر گرفته شده است. متغيرهاي تجربي اندازه گيري ويژگي ها و شكلات هاي بدون قالب ريزي شده را در نظر گرفته است. مدل دوم داده ها را بررسي مي كند. ضريب مصرف انرژي نيز مهم بوده و همچنين محتواي مقدار اهن و اندازه ذرات مهم است. بهينه سازي عبارتست از به حداقل رساندن زمان فراوري با استفاده از تابع مطلوب. قبل از آزمايش شرايط كار 70دور در دقيقه بوده و زمان فراوري 58دقيقه بوده است. شرايط مطلوب محاسبه شده توسط بهينه سازي به شرح زير است.58دور در دقيقه و 38.5 دقيقه براي زمان فراوري. شرايط كاري جديد مشخص شده براي آسياب گلوله اي در نظر گرفته شده است كه خروجي109 كيلوگرم بر ساعت تا 156 كيلوگرم بر ساعت را داشته و 43%افزايش بهره وري ديده مي شود. تجربه و شواهد در شرايط بهينه سازي انجام شده براي اثبات نتايج بدست آمده انتظارات موجود را از متغير وابسته تاييد مي كند.
كليدواژه:شكلات،فراوري آسياب ميله اي،طراحي تجربي،بهينه سازي،تابع مطلوب
1-مقدمه:
براساس قانون فعلي اروپا Dir.200036/CE:UE2000) تهيه شكلات به عنوان يك محصول بدست امده از كاكائو و شكر است كه شامل كمتر از 35% مواد جامد كاكائوي بوده و مقدار كمتر از 18%كره كاكائو و كمتر از 14%كاكائوي بدون چربي خشك مي باشد. روش هاي سنتي شكلات گيري براساس مخلوط كردن مواد تشكيل دهنده بوده و سپس انها توسط فرايند آسياچرخشي خرد شده و كنچينگ و معتدل سازي انجام مي شود. مهم تر از همه فرايند كنچينگ است كه به منوظر حذف رطوبت و طعم نامطلوب مي باشد. در حالي كه با اين فرايند شكلات بساير دلپذير مي شود.
جهت دانلود محصول اينجا كليك نماييد
چهارشنبه ۰۹ اردیبهشت ۹۴ | ۱۴:۴۸ ۳۰۶ بازديد
تا كنون نظري ثبت نشده است